88 33 03 03telefontid man-fre fra 9-16

Fiks det for mig

"Fiks det for mig" er vores tilbud til dig, der har andet at bruge din tid på end at fumle rundt med en tommelstok, og bare gerne vil have opdateret boligen uden for meget besvær. Vi kommer ud til dig, og laver opmåling på alle de vinduer og døre der skal udskiftes. Når du har bestilt "fiks det for mig" kontakter vi dig og finder et passende tidspunkt hvor kommer vi ud til dig. Senest 2 hverdage efter vores besøg sender vi et samlet tilbud på dine nye vinduer og døre samt montering af dem. Dette tilbud skal du godkende og betale.

Vi sørger for en hurtig produktion af dine vinduer og døre hos den producent, der er bedst til at løse opgaven, og vi kommer ud og monterer dine vinduer og døre senest 2 uger efter produktionen.

fiks det for mig

Vil du undgå besvær og usikkerhed når du skal have nye vinduer og døre?

Nye vinduer og døre uden besvær

Ved bestilling af "fiks det for mig" skal du betale et depositum på 999 kroner*. Efter vi har lavet opmålingen modregner vi dette depositum i dit samlede tilbud på dine nye elementer og montering. Du vil ikke kunne få dit depositum tilbage, hvis du fortryder ”fiks det for mig” tilbuddet.

*Prisen på depositum kan variere alt efter din lokalitet, og hvis du bor på en ikke brofast ø.

Vi gør det nemt for dig

Fordelen for dig er, at du slipper for at lave opmåling og sparer penge ved at samle køb af nye elementer og montering i ét, og at du ikke behøves gøre andet end betale for dit køb.
Kort sagt, vi klare alt besvær og finder en god løsning skræddersyet til dig.