88 33 03 03telefontid man-fre fra 9-16

Om os

Byg-Direkte.dk er Danmarks nye online indkøbsportal, hvor du kan få vinduer og døre. Vi har markedets bedste priser og sender dig transparente tilbud direkte fra producenterne.

Tilbuddene udarbejdes direkte af producenterne, og du betaler derfor ikke en fysisk mellemmand for at hjælpe dig med at finde dine nye vinduer og døre - som du iøvrigt får til indkøbspris. Vi har nemlig fjernet de fordyrende mellemled.

Vores udvalg består udelukkende af de bedste mærkevarer som vi sælger til spotpris direkte til de danske forbrugere. Når du vælger os får du altså mærkevarer såsom Rationel, STM, Outline og mange andre producenter uden fordyrende mellemled.

Byg-direkte.dk er en del af J.V. STEFFENSENS BYGNINGSARTIKLER A/S.

Vi udnytter de digitale muligheder, men arbejder ud fra de samme værdier som J.V. STEFFENSENS BYGNINGSARTIKLER A/S; ordentlighed, troværdighed og oprigtighed i vores ydelser.

Byg-direkte.dk repræsentere en handlefrihed og transparens om ikke er set i markedet endnu. Dermed tjener vi ikke unødigt på at hjælpe dig med at finde dine nye vinduer og døre. Vi gør vores bedste for at være et trygt og sikkert sted for den almindelige forbruger at handle vinduer og døre. Du får: Danmarks bedste priser, transparente tilbud, tryghed og sikkerhed i dit køb og hurtig svartid.

Med Byg-direkte.dk er det slut med uigennemskuelige tilbud hvor du ikke kan vurdere om du har fået den bedste pris. Det er slut med at lave uoplyste køb og meget tidskrævende overvejelser om produktet er godt nok.

Vi har skabt en online platform, der gør det nemmere og billigere for dig at få kvalitetsprodukter til boligen.

Fordele hos Byg-direkte
#1 Byg-direkte har Danmarks bedste priser på kvalitetsvinduer og døre
#2 Hos Byg-direkte sender vi transparente tilbud til dig så du er sikker på altid at få den bedste pris på markedet
#3 Det er trygt og sikkert at handle hos Byg-direkte. Vi har mere end 45 års erfaring med vinduer og døre.
#4 Når du forespørger et tilbud hos Byg-direkte kan du forvente et svar inden for 2 hverdage
#5 Hos Byg-direkte kan du vælge at få dine vinduer og døre monteret og slippe for alt besværet med at få udskiftet dine elementer
#6 Du kan nemt få fat i vores kundeservice, og få en solid vejlednings omkring vores løsninger
#7 Du kan uploade et billede af dit vindue og nemt få et tilbud på lige præcis dit vindue

Du er velkommen til at ringe til os på 88330303 eller skrive på info@byg-direkte.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.

Lad os også gerne vide hvis vi mangler noget i sortimentet eller på vores side.