88 33 03 03telefontid man-fre fra 9-16

Opmåling og montage

Når du skal have skiftet dine vinduer eller døre, kan du også bestille opmåling og montering af vinduer og døre hos Byg-Direkte. På den måde slipper du for alt besværet med gør det selv opmåling og monteringen.
Vi sørger selvfølgelig for at opmålingen foregår efter dine ønsker og samtidig til en yderst konkurrencedygtig pris.
Byg-Direkte tilbyder flere former for montering med fugning indvendig og udvendig. På den måde får du vinduer, døre samt montage ét og samme sted og slipper dermed for alt besværet.
Se mere nedenfor

Nem, billig og
hurtig montering ...

Allerede når du bestiller vinduer og døre hos Byg-direkte, kan du vælge montering og få et samlet tilbud. Vores tilbud på montage er uforpligtende, og samtidig er det et estimat fra vores side ind til vi har gennemgået den endelige ordre, og sikret os at alle detaljer er som de skal være.
Et standart montage-tilbud indeholder:

 • Udtagning af gammelt element
 • Isætning af nyt element
 • Justering og tilpasning efter murhul/facade
 • Indvendig afslutning og udvendig fuge.

Vi kommer hurtigt og montere gerne efter dine ønsker. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

person

Om vores montører

Vores professionelle montører har et solidt produktkendskab og mange års erfaring. Vi kan montere vinduer og døre hurtigt og sikkert, og til en meget konkurrencedygtig pris. Samtidig går vi meget op i at kunne tilbyde en kvalitetsbevist og ordentlig montering som sikrer en god energieffektivitet.

Kontakt os på 88330303 eller info@byg-direkte.dk og vores vindueseksperter vil hjælpe dig hele vejen. Husk at et tilbud er helt uforpligtende.

Hvordan foregår selve monteringen af vinduer og døre?

Ved montering foretager vi en kontrolmåling på elementerne og det hul de skal placeres i. Dermed er vi sikre på at din bestillingen passer til målene.

 1. Der slukkes for varmen i rummet og de gamle vinduer og døre afmonteres nænsomt, og falsene klargøres og renses, så der er plads til at montere igen.
 2. De nye vinduer og døre pakkes ud og placeres i hullet med ens fugebredde hele vejen rundt. Vi tjekker naturligvis også at elementerne er i lod og vater.
 3. Karmen fastgøres med karmskruer og montøren sikrer sig at vindue og døre kan åbne og lukke.
 4. Fuge og afslutninger monteres rundt om vinduer og døre så de matcher de ønsker i har.
 5. Montøren tjekker at alt er som det skal være og skruer op for varmen igen.

Hvor lang tid tager det at få skiftet et vindue?

Det går hurtigere end de fleste tror når vinduer og døre skal skiftes. Ofte kan 3-4 elementer i stueetagen udskiftes på en formiddag, og et helt parcelhus på 1-3 dage. Montagen vil naturligvis ske i etaper så ikke alle elementer pilles ud på samme tid, så der altid kun arbejdes på et element af gangen. Det vil naturligvis variere mere hvis der skal opsættes stilladser og bruges specialudstyr til monteringen.

Professionel opmåling af vinduer og døre

Hvis du er usikker på, hvordan man opmåler nye vinduer eller døre, kan det være en fordel at bestille en professionel opmåling. Når du bestiller os til at lave opmålingen, er du helt sikker på at målene bliver taget korrekt. Samtidig sørger vi for at sammensætte et tilbud af dine nye vinduer og døre for dig

For et relativt lavt beløb kommer vi ud og måler op. Tryk bestil opmåling og vi kontakter dig så du kan høre mere om dine muligheder.

opmaaling

Gør det selv opmåling og montering

Gør det selv opmåling

Husk at når du skal opmåle til nye vinduer og døre skal du måle udvendig fra mursten til mursten (hulmål). Når du har hulmålet skal du beregne det udvendige karmmål. Her skal du trække 2-3 cm fra hulmålet. Det udvendige karmmål skal give plads til en fuge rundt om dine nye vinduer og døre.

Opmåling af vinduer og døre er nødvendig for at lave en optimal udskiftning. Efter du har lavet din opmåling kan du tage et foto af de gamle vinduer og døre. Disse fotos kan du uploade og vedhæfte din bestilling hos Byg-direkte. Det kan hjælpe os til at finde den bedste pris på dine nye vinduer og døre.

Gør det selv montering

Er der også en lille håndværker i dig? Er det måske værd at læse vores korte guide til gør det selv montering. Her kommer du igennem de steps som du skal være opmærksomme på når du monterer.

 1. Vær omhyggelig og find redskaber, skruer og måleværktøjer – og tjek selvfølgelig om dine nye elementer passer ind der hvor du tager de gamle elementer ud
 2. Afmontér de gamle elementer og skru karmskruerne ud af rammen, så du kan tage rammen ud af huset. Fjern gamle søm, fugerester og fjern puds så der er rent inden du begynder at montere de nye elementer.
 3. Pak de nye elementer ud og tag vinduet eller døren ud af rammen så vægten er mindre.
 4. Lav en lille opklodsning i bundkarmen, og placér det nye element i hullet så afstanden er ens hele vejen rundt. Gerne med en afstand på 2-5 cm.
 5. Justér rammen med kiler så den er placeret korrekt i forhold til murværk og facade.
 6. Lav en forboring i karmen (helst i falsen). Først med træbor i rammen, og dernæst med murbor ind i murværket.
 7. Skru montageskruerne ind øverst og tjek om elementet fortsat er placeret korrekt, hvorefter de nederste montageskruer skrues i.
 8. Fjern kiler og sæt fugebånd i.

Ønsker du at få et tilbud på montering kan du se mere om vores samlede løsning "fiks det for mig".

Inspiration
Dannebrogsvinduer til forstadsvillaen
Bliv inspireret til dit næste byggeprojekt
LAD DIG INSPIRERE
Dannebrogsvinduer til forstadsvillaen

Når drømmen om nye vinduer starter er det, for mange, ofte en ny spændende mulighed for at løfte det æstetiske look af huset. Vinduerne en del af husets sjæl og der ofte skal passe med husets arkitektur. Samtidig er det vigtig at husets æstetisk forenes med det praktiske behov.

Se mere her